ALUMINERA EXTRUSIÓN obté la certificació de lapetjada de carboni i manté la seva col·laboració amb CEDEC

/COMUNICAE/

ALUMINERA EXTRUSIÓN, S.A és una empresa que es dedica a la fabricació i distribució de perfils d’alumini sota demanda per al sector industrial. Amb una llarga trajectòria, l’empresa té la seva seu central a Granollers (Barcelona), on compta amb una superfície de 18.000m2 que inclouen oficines, línies de producció tecnològicament molt avançades, un magatzem robotitzat de matrius amb capacitat per a més de 10.000 referències i diferents línies d’empaquetat totalment automatitzades

L’empresa té com a objectiu desenvolupar el seu projecte industrial dins del sector de l’extrusió de l’alumini a Espanya, però posant el focus en els mercats internacionals, on espera exportar més del 70% de la producció en sectors industrials tan diversos com el del transport, el sector elèctric, ferroviari o el tecnològic entre altres.

Per a donar servei als seus clients, l’empresa compta amb un equip humà altament especialitzat, compromès a oferir un producte d’elevada qualitat que compleixi les màximes exigències dels seus clients, mantenint un entorn sostenible i una organització respectuosa amb el medi ambient i la seguretat de les persones en el treball.

En aquest sentit, l’empresa ha obtingut la certificació de la seva petjada de carboni conforme a la norma UNE en ISO 14064-1:2019, verificada per part de l’entitat de Certificació DNV. Es tracta d’un fet molt rellevant per a la companyia, ja que es tracta d’una de les primeres empreses del sector de l’extrusió d’alumini a Espanya a aconseguir aquest reconeixement. Sens dubte, una prova més que reforça el seu compromís per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient inclòs en el seu pla estratègic de creixement per als pròxims anys.

ALUMINERA EXTRUSIÓN, S.A col·labora des l’any 2022 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses centra la seva actuació en diverses àrees del negoci, especialment el control de gestió de la companyia amb l’objectiu d’augmentar la seva rendibilitat i crear una bases sòlides per al seu creixement.

La finalitat de CEDEC es posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico