ASPRAT ASCENSORS col·labora amb la consultoria CEDEC amb l’objectiu de millorar la seva gestió integral

/COMUNICAE/

ASPRAT ASCENSORS és una empresa familiar amb una trajectòria acumulada de més de 40 anys en la instal·lació, reparació i manteniment de tota mena d’aparells elevadors. Situada al Prat de Llobregat (Barcelona), l’empresa ofereix solucions adaptades a cada instal·lació, amb aparells que incorporen l’última tecnologia en mesures per a millorar la comoditat, seguretat i estalvi energètic dels elevadors

Els seus serveis abasten tot tipus de solucions, des de la rehabilitació o modernització d’ascensors, homelifts i remunta-escales en finques antigues o cases unifamiliars, el servei de reparació i manteniment dels aparells, així com la instal·lació en obra nova de tota mena de sistemes d’elevadors.

La seva principal àrea d’actuació se centra en les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, comarques on ofereixen un servei ràpid i professional gràcies a un equip humà altament qualificat que garanteix un excel·lent servei tant a nivell de muntatge com de conservació i reparació.

ASPRAT ASCENSORS, S.L. col·labora des de l’any 2015 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La consultoria ha col·laborat amb l’empresa en diverses àrees d’actuació, entre les quals destaca la gestió del relleu de la propietat entre la primera i la segona generació, així com aspectes relacionats amb els processos productius, l’organització dels seus recursos humans, la millora de l’acció comercial i l’adequació dels controls interns amb l’objectiu d’aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

En el seu treball, CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. Gràcies a la seva contrastada metodologia, treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la Consultoria d’Organització Estratègica per a empreses familiars i pimes CEDEC, és present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia. CEDEC és membre de l’AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions, així com comentaris visuals en el seu canal de YouTube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico