Canteras CA’S VILAFRANQUER aferma el seu creixement en col·laboració amb CEDEC, consultoria estratègica d’empreses

/COMUNICAE/

CANTERAS CA’S VILAFRANQUER és una empresa familiar situada en el municipi de Petra (Mallorca) l’activitat comercial del qual se centra en l’explotació de pedra de marés i la producció d’àrids per a morters que comercialitza a les illes Balears

La ubicació de la pedrera, a la finca de Son Montserrat, posseeix una llarga trajectòria en l’extracció del marés de qualitat, un espai en el qual, ja en el segle XIII, es va extreure la pedra necessària per a la construcció de l’antiga església de Petra. Per les seves propietats, el marés ha estat un material molt emprat en la construcció d’edificis i murs de finques, destacant la Catedral de Mallorca i el Palau Real de l’Almudaina, així com la gran majoria d’estacions ferroviàries de la Companyia del Ferrocarril de Mallorca.

A partir de 1972, la finca va passar a ser explotada de manera professional i, pocs anys després, es va posar en marxa la planta d’àrids per a poder triturar els sobrants que generava el marés. Amb més de 50 anys de trajectòria, l’empresa està actualment dirigida per la segona generació familiar.

Conscients del possible impacte mediambiental que podria tenir l’explotació del marés, des dels inicis de la seva activitat empresarial, PEDRERES CA’S *VILAFRANQUER ha dut a terme un pla de reforestació que restitueix la vegetació prèvia a l’explotació d’una zona. Amb això, no sols es protegeix el medi ambient, sinó que es redueix el possible impacte del procés.

CANTERAS CA’S VILAFRANQUER, S.A. col·labora des de l’any 2015 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica en gestió, direcció i organització d’empreses familiars i pimes. La consultoria ha treballat en diversos departaments de l’empresa, des de la preparació d’un relleu generacional ordenat, la confecció d’un protocol familiar, així com diversos aspectes per a millorar la gestió economicofinancera de l’empresa, tot això amb l’objectiu de crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement, aconseguir les màximes cotes d’Excel·lència Empresarial en la seva gestió i gaudir de ser empresari.

En el seu treball, CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial. Gràcies a la seva contrastada metodologia, treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la Consultoria d’Organització Estratègica per a empreses familiars i pimes CEDEC, és present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico