CB ELECTRIC amplia la seva oferta de serveis i reforça la col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC

/COMUNICAE/

CENTRO ELÉCTRICO BALEAR, S.L. és un centre que es dedica a la venda i distribució de tota mena d’electrodomèstics, aparells de climatització, material elèctric, audiovisual i d’il·luminació, a més d’equipament de cuina i bany, aportant des de fa més de 30 anys, solucions que s’adapten a les necessitats específiques de cada client

Situada a Eivissa (Illes Balears), l’empresa ofereix als seus clients un ampli catàleg de referències, amb més de 15.000 productes de primeres marques que, juntament amb una atenció molt professional i personalitzada, han convertit a CB ELECTRIC en un centre de referència en tota l’illa.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement, l’empresa ha llançat una nova línia de negoci que amplia la seva oferta de serveis. Gràcies a la confiança dels seus clients, CB ELECTRIC incorpora el mobiliari de disseny que, com a complement de la seva línia d’il·luminació i mobiliari de cuina, amplia una gamma dirigida a moblar tant la llar com instal·lacions hoteleres i de restauració.

Amb un creixement consolidat en totes les seves àrees de negoci, recentment, l’empresa ha ampliat els serveis que ofereix. Així, a més de desenvolupar projectes integrals a mesura claus en mà, ha inaugurat una nova línia d’instal·lació de plaques solars, tant per a empreses com particulars, a causa de la gran demanda en el mercat gràcies a l’estalvi que aquest tipus de dispositius aporta en la factura de la llum.

CENTRO ELÉCTRICO BALEAR, S.L va iniciar l’any 2019 la seva col·laboració amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses, treballant estretament en el desenvolupament de projectes de millora i consolidació en diferents àrees del negoci, entre ells, la implementació d’un sistema de control de gestió integral que permet recollir tota la informació necessària per a la correcta presa de decisions empresarials.

La finalitat de la consultoria CEDEC és posar a l’abast de l’empresa els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

En la seva contrastada metodologia de treball resideix el factor diferencial de CEDEC, que treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico