C’s exigeix que es protegeixi el patrimoni i es retirin els plàstics grocs de la Muralla Romana

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha instat a l’equip de govern a «actuar perquè protegeixi el Patrimoni material de la ciutat de Tarragona i retiri de forma urgent els plàstics grocs col•locats en la façana de la Muralla romana», que han aparegut al llarg del cap de setmana.

Rubén Viñuales ha recordat que «la Muralla de Tarragona té més de 2000 anys d’història i està catalogada com a Patrimoni de la Humanitat». En aquest sentit, ha apuntat que «penjar qualsevol mena d’element en la Muralla, a més de posar en perill la conservació del Patrimoni, és una aberració estètica per a la ciutat que trenca amb el principi de neutralitat política en espais públics».

Finalment, el portaveu taronja ha preguntat al govern d’ERC i En Comú-Podem si «anteposaran els seus interessos polítics o per contra respectaran l’opinió de la majoria de la ciutadania de Tarragona i vetllaran per tenir cura de la ciutat i el seu patrimoni, així com pel respecte del principi de neutralitat política».
Ir a la fuente

Powered by WPeMatico