DEKORA INNOVA reafirma la seva col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC amb l’objectiu de reforçar el seu creixement

/COMUNICAE/

DEKORA INNOVA és una empresa familiar amb seu en Els Atalaies (Alacant), i una trajectòria acumulada de més de 35 anys d’experiència en el desenvolupament de productes i elements de decoració de pastisseria per al sector professional, confiteria i joguines amb llaminadura, a més de la venda de productes de rebosteria creativa per a consum en la llar

En els últims anys, l’empresa s’ha convertit en tot un referent en el seu sector gràcies a l’alta especialització en el desenvolupament i comercialització de productes d’alimentació, dolç i confiteria per a pastisseria professional, canal impulso i rebosteria creativa en la llar, a més d’utensilis per a pastisseria professional. En l’actualitat, l’empresa posseeix més de 2.500 referències en el mercat, amb un ampli portfolio de llicències per a la decoració amb els personatges més importants de Disney, Marvel, Patrulla Canina, Ladybug i altres.

El principal objectiu de DEKORA és oferir als seus clients productes de qualitat pensats per a fer créixer el seu negoci, sempre oferint les últimes novetats del sector, el millor servei i una atenció personalitzada. Per a això, l’empresa ha sabut adaptar-se a les necessitats del mercat, amb una plataforma digital B2B per a realitzar de manera senzilla les comandes, amb unes modernes instal·lacions de més de 8.500 m² de superfície i processos de producció adaptats a les seves línies de negoci; pastisseria professional, confiteria (dolços i llaminadures) i home baking (rebosteria creativa per a la llar). D’aquesta manera, DEKORA abasta amb els seus productes, totes les necessitats per a dur a terme les celebracions més especials en la vida de les famílies.

DEKORA INNOVA, S.A.U. col·labora des de l’any 2019 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses aborda diferents àrees del negoci, especialment, la dinamització del seu departament comercial, tot això amb l’objectiu de professionalitzar la gestió empresarial, millorar la seva rendibilitat i el control econòmic i financer de l’empresa per a crear unes sòlides bases i afermar el seu creixement.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDECi que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico