El grup LÓPEZ GUILLÉN consolida el seu creixement i reafirma la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

/COMUNICAE/

El grup LÓPEZ GUILLÉN està format per un conjunt d’empreses els orígens de les quals es remunten a l’any 1880, quan el seu fundador, inicia un projecte empresarial centrat en els sectors marítim i d’exportació de productes agrícoles. Des de llavors, l’empresa ha experimentat un important creixement, amb una clara vocació de lideratge, principalment en dos de les seves línies estratègiques de negoci; la logística integral i la fabricació i comercialització de materials de construcció

Amb base d’operacions situada a Almeria, la seva evolució ha portat a aquest grup industrial nacional a tenir una dimensió internacional, consolidant els seus serveis per a donar resposta a una demanda creixent i cada vegada més específica. Així, va diversificar la seva oferta entrant, fa més de 20 anys, en el sector de materials de construcció, creant l’empresa ciments CAPA amb l’objectiu de liderar el mercat dels adhesius cimentosos especials.

Després d’un període de forta expansió, CAPA s’ha convertit en una empresa de referència en el seu sector, sent en l’actualitat un dels cinc fabricants de morters especials més importants d’Espanya, amb 3 fàbriques al nostre país, una altra a Algèria i dos més a República Dominicana, amb presència en més de 80 països al voltant del tothom i una plantilla de més de 200 professionals altament qualificats i compromesos a cobrir les necessitats dels seus clients amb solucions ràpides, eficients i de qualitat.

El grup LÓPEZ GUILLÉN, S. A. col·labora des de finals de l’any 2015 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses aborda totes les àrees de negoci, amb especial atenció al control de gestió amb l’objectiu d’augmentar la seva rendibilitat i crear unes sòlides bases per a consolidar el seu creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

La finalitat de CEDEC es posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico