Els veïns de la Part Baixa es mobilitzaren aquestes Festes per protestar per les mancances que té el barri

Els veïns del barri del Port reclamen solucions per a un barri amb problemes de neteja, inseguretat, ocupacions, venta de droga i robatoris, i falta d’equipaments socials, entre altres problemes i mancances.

Les mobilitzacions arriben després de diverses reunions veïnals i amb partits polítics donant marge d’actuació a l’Ajuntament “qui ni tan sols ha mogut fitxa per complir la moció aprovada per unanimitat en plenari per emprendre accions de millora envers el barri”.

El veïnat assistirà al proper plenari municipal

Precisament serà al proper plenari del dia 27 on els veïns es faran sentir per reclamar que es compleixin aquestes mesures. Abans, l’associació farà visible el seu reclam i causa en la Baixadeta Infantil del dia 18, un acte que tradicionalment les entitats utilitzen per fer reivindicacions. Ho farà amb la Cucafera Petita, element vinculat a l’associació i el barri, entre altres accions per festes.

Tanmateix el veïnat començarà a organitzar-se des de la propera setmana on dilluns 17 setembre de 17h a 19h al magatzem carrer Sant Miquel,19 es demana col•laboració i materials per confeccionar pancartes, cartells informatius i nova trobada de contacte per empendre altres mesures i donar visibilitat a la problemàtica, a més de seguir-la plasmant i potenciant a xarxes socials mitjançant fotos, vídeos, queixes i missatges amb les etiquetes #PerUnBarriDigne i #YLaPartBaixaPaCuando.
Ir a la fuente

Powered by WPeMatico