EXCEL FOODS col·labora amb la consultoria empresarial CEDEC amb l’objectiu de consolidar el seu creixement

/COMUNICAE/

EXCEL FOODS, S.L. és una empresa que neix amb l’objectiu de cobrir la creixent demanda de fruita congelada entre aquelles empreses amb difícil accés a aquest producte. Així, amb una trajectòria acumulada de més de 20 anys, neix a València com a proveïdor global per a la indústria alimentària

En l’actualitat, l’empresa importa i distribueix productes congelats, asèptics i deshidratats, ja siguin sucs, purés, fruita, vegetals, bolets, concentrats o clarificats, d’ús tant per al sector industrial com per al de Food Service i Restauració, amb solucions personalitzades a les necessitats concretes de cada client, al qual assessoren durant tot el procés per a oferir la millor solució per a cada negoci.

L’empresa compta amb un equip de professionals experts altament qualificats, compromesos a oferir productes d’elevada qualitat, 100% traçables i mantenint en tot moment els màxims estàndards de seguretat alimentària. Compte per a això amb una àmplia xarxa d’aliances estratègiques amb els principals fabricants a nivell mundial, així com acords amb partners logístics i de magatzematge.

Amb l’objectiu de consolidar el seu creixement, EXCEL FOODS, SL col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses centra la seva actuació en la implementació d’eines i processos per a la millora de la seva rendibilitat, juntament amb una anàlisi del pla comercial de l’empresa amb l’objectiu de crear unes sòlides bases per al seu creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial en un futur pròxim.

CEDEC te com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico