ExpoNadó Tarragona, un cap de setmana dedicat a l’embaràs, la infància i les noves famílies

/COMUNICAE/

Els dies 1 i 2 d’octubre, al Palau de Fires i Congressos de Tarragona, tindrà lloc ExpoNadó, la fira de bebès itinerant més important de Catalunya

Per a totes aquelles persones que es plantegen en un futur pròxim endinsar-se en l’aventura de ser pares, per a aquells que ja han començat el compte enrere i per als que recentment han entrat a formar part de l’emocionant club de mares i pares, o tenen ja fills de fins a 4 anys, aquesta fira és de visita obligada.

L’horari de ExpoNadó Tarragona per als dos dies serà de 10 a 20 h, de manera ininterrompuda. Al llarg de tot el cap de setmana s’oferirà un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família.

ExpoNadó és una fira que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana diferent, entretingut, formatiu i, sobretot, molt emotiu. També cal destacar que la ubicació de la fira ens permet conèixer els espais més emblemàtics de Tarragona, a pocs minuts a peu.

A ExpoNadó hi ha una zona de jocs molt completa i gratuïta, en la qual podem trobar inflables, pinta cares, conta contes, tallers de pintura, i arts plàstiques. Una zona gastronòmica amb food trucks en la qual podràs menjar a qualsevol hora del dia, de manera ininterrompuda. Una zona comercial en la qual s’ofereixen des d’articles handmade, molt delicats, totalment personalitzables i que només trobaràs en ExpoNadó, fins a les novetats més interessants de les grans marques del mercat de la puericultura a preus especials. I una zona de conferències on reconeguts ponents, com Armando Bastida, Neus Moya, Alberto Soler, o Conchi García, entre molts altres, impartiran tallers i ponències durant tot el cap de setmana.

Aquesta edició d’ExpoNadó organitza, al costat de l’empresa Criar amb Sentit Comú, una nova zona dedicada a l’embaràs, part, postpart i lactància on, a més d’una zona de consultoria gratuïta en aquest àmbit, s’oferiran xerrades durant tot el cap de setmana.

Per a conèixer totes les activitats d’ExpoNadó i comprar les entrades anticipades, amb descompte, consulta la seva App, disponible a iOs i Android, o el seu web www.feriadebebes.es

App Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.feriasdebebes

App iOs: https://apps.apple.com/es/app/exponadó-feria-de-bebés/id1485607391

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico