Fruites i hortalisses ecològiques sense intermediació: agrobotigues en línia gratuïtes per a productors ecològics

/COMUNICAE/

Animen a pagesos i consumidors a trobar-se a Agroboca per vendre i comprar fruites i hortalisses ecològiques sense intermediació. Triar el producte i el productor. El producte viatjarà directament des de la finca fins a destí en 24/48 h

Agroboca.com és una plataforma multiproductor, independent i d’impacte per reforçar el canal curt en línia per a fruites i hortalisses ecològiques.

Col·laboren comercialment amb els pagesos cedint botigues en línia gratuïtes com una forma d’assegurar el conreu de productes de més qualitat. Qualitat entesa com una millora de sabor, valor nutricional i a un preu més just per a tothom, productors i consumidors.

Amb Agroboca els productors ecològics poden amb un simple registre crear gratuïtament una botiga amb sistema de pagament i transport integrat per entregar els seus productes ecològics a qualsevol punt de Catalunya o mitjançant el seu propi transport de KM0.

Les cooperatives de consum ecològic, grups de consum ecològic, consumidors o professionals Horeca poden trobar a Agroboca els seus productes i escollir el productor i adquirir cistelles setmanals o productes a granel per comprar fruites i verdures ecològiques directament del productor.

Els productors ecològics i les seves associacions, a part de la seva pròpia web, poden així disposar d’una botiga dins agroboca.com amb tràfic assegurat per aconseguir més visibilitat i nous clients tant per la venda al detall com a l’engròs.

Cada venedor gestiona la seva botiga i disposa del contacte directe amb el client, decidint el seu catàleg de productes, formats, preus i les condicions de venda, tot sense intermediació. La plataforma aplica una reduïda comissió de servei només en cas de venda del 8%, sense despeses d’inici o manteniment

Les botigues estan dissenyades i pensades per usuaris sense cap coneixement digital. Són molt senzilles de fer servir i a més disposen de suport gratuït per si es necessita ajuda en el dia a dia. Només es necessita un compte de correu pel registre i accés a Internet.

La plataforma disposa de filtres i cercadors especialitzats en verdures i fruites ecològiques i convencionals, i altres productes d’origen vegetal com oli, llegums, vi, mel, etc., de tal manera que en tot moment és el comprador el que tria el tipus de producte i el productor.

Com a consumidors sempre s’havia cregut que el problema de la qualitat era un problema estructural: el preu en origen. Si no es remunera justament a l’agricultor, aquest no conrearà els productes de qualitat que s’enyoren. Per a trencar aquest cercle viciós, van apostar pel canal curt oferint eines digitals gratuïtes i sense risc comercial, perquè els productors poguessin vendre productes de millor qualitat amb les seves pròpies condicions i sense interferències del canal tradicional. 
L’esforç està fet i és una realitat des de 2016. Ara el problema de l’agricultura ja no és una qüestió de preu, sinó de canals.
«Per això diem a Agroboca que el productor que no està amb nosaltres … és que potser no vol vendre’t».

Animen entre tots i totes a pagesos i consumidors a trobar-se a Agroboca per vendre i comprar fruites i hortalisses ecològiques sense intermediació. El producte fresc i de temporada viatjarà directament des de la finca fins a destí en 24/48 h.

Ampliar informació
«Ets un pagès i vols començar ara una botiga«
«Ets un comprador i vols comprar fruites i hortalisses ecològiques«
Sobre el projecte Agroboca

AGROBOCA.COM Actua en origen. Sabor, nutrició, preu just.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico