GARBANTEX aferma el seu creixement en col·laboració amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica d’empreses

/COMUNICAE/

GARBANTEX és una empresa familiar especialitzada en la fabricació i distribució de teixits per a la confecció, tant en teixits jacquards com en teixits de plana. Amb una trajectòria acumulada de més de 30 anys d’experiència, l’empresa destaca per la qualitat de les seves matèries primeres, el disseny i acabat de les seves peces i la rapidesa en la seva confecció amb l’objectiu satisfer les necessitats dels seus clients

Des de les seves instal·lacions a Biar (Alacant), on disposa d’una superfície de més de 2.500 m², l’empresa realitza tot el procés productiu, des del disseny i l’elaboració de prototips, passant pel procés i gestió d’ordida, teixidura, acabats i la distribució als seus clients, sempre garantint la màxima exclusivitat dels seus productes per a cadascun dels seus clients.

Amb la finalitat de professionalitzar l’empresa i optimitzar la seva gestió empresarial, GARBANTEX, S.L. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses es va iniciar amb la confecció d’un protocol familiar per a la correcta transició entre una generació i una altra. En l’actualitat, el treball de consolidació de CEDEC aborda diferents àrees del negoci, tot això enfocat a crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDECi que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico