GRANJA LEGARIA col·labora amb CEDEC, consultoria estratègica d’empreses familiars, amb l’objectiu d’afermar el seu creixement

/COMUNICAE/

GRANJA LEGARIA és una empresa familiar l’activitat principal de la qual se centra en l’explotació agroalimentària, dedicada a la producció d’ous de gallina des de fa més de 50 anys. Situada en Legaria (Navarra), l’empresa aposta per la qualitat dels seus productes 100% naturals

Una dels principals senyals d’identitat de l’empresa és la màxima qualitat en tot el procés productiu, amb controls exhaustius de manera diària, un equip humà altament qualificat i unes instal·lacions equipades amb l’última tecnologia adaptades a la normativa europea en producció, gestió mediambiental i benestar animal.

Gràcies a un rigorós control sanitari juntament amb l’ús de les més modernes tècniques de producció, han convertit a GRANJA LEGARIA en una de les principals empreses del sector al nostre país, amb una producció aproximada de 300.000 ous diaris.

L’empresa controla tota la cadena de producció, produint diàriament el pinso amb el qual s’alimenten les gallines i un sistema de molt i de dosatge d’alta precisió que trasllada els diferents tipus de pinso a les naus de manera automàtica. Els ous, recollits diàriament, són sotmesos a un procés de diagnòstic i control per a oferir al mercat un producte de la màxima qualitat. A més, l’empresa compta amb una estructura logística per a subministrar els seus productes de manera ràpida i eficaç, amb vehicles isoterms i climatitzats per a garanteixen el bon estat de conservació fins al moment de consum.

GRANJA LEGARIA, S.A. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses aborda diferents àrees del negoci, totes elles amb l’objectiu de professionalitzar i digitalitzar la gestió empresarial, i iniciar els primers passos per a la consecució d’un correcte relleu generacional en l’empresa i crear unes sòlides bases per a afermar el seu creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDECi que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico