GRUP BECO reforça el seu posicionament en el mercat i consolida la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

/COMUNICAE/

El GRUP BECO és una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en la comercialització de tota mena de components hidràulics i pneumàtics, incloent-hi el disseny de circuits hidràulics, pneumàtics i electró-mecànics, el muntatge i reparació de centrals oleo-hidràuliques i armaris pneumàtics, així com l’assemblatge i reparació de mànegues hidràuliques

Paral·lelament, l’empresa ofereix el servei de reparació de tota mena de material hidràulic i pneumàtic, a més de la venda de productes relacionats, que inclou eines de mà i roba de treball de qualitat, greixos, lubrificants, adhesius, equip d’instrumentació, comandaments a distància i controladors industrials entre altres.

Amb seu central a Valladolid, on l’empresa posseeix unes instal·lacions de més de 1.200m2, el GRUP BECO ha experimentat un gran creixement gràcies, entre altres, a la diversificació de la seva activitat, convertint-se en tota una referència en el seu sector dins de la seva zona d’influència a Castella i Lleó. A més de la seva seu central, l’empresa posseeix 3 delegacions, situades a Burgos, Palència i Ponferrada, així com una delegació comercial a Segòvia.

Gràcies a un equip de professionals altament qualificats en totes les seves delegacions, l’empresa ofereix als seus clients un servei integral que va més enllà de la comercialització de subministraments industrials. També dissenya, fabrica i certifica béns d’equip, amb una atenció postvenda per a solucionar qualsevol tipus de problema relacionat amb els processos d’automatització dels seus clients.

La qualitat i el compromís pel medi ambient i el desenvolupament sostenible, són unes altres dels seus senyals d’identitat, acreditant els més alts estàndards de qualitat, tant amb la norma ISO 9001 com ISO 14001 de sistemes de gestió mediambiental.

NEUMÁTICA HIDRÁULICA BECO, S.A. col·labora des de l’any 2013 amb CEDEC, Consultoria líder a Europa en gestió, direcció i organització estratègica des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. A més de la planificació per a un correcte relleu generacional, totes dues empreses han treballat estretament en diverses àrees, com la millora del sistema de control de gestió, l’organització interna i l’elaboració d’un pla comercial que, entre altres actuacions, han aconseguit i crear unes sòlides bases per al seu creixement futur.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico