INTERBREAD inaugura una nova seu i manté la col·laboració amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC

/COMUNICAE/

INTERBREAD, SL és una empresa que es dedica, des de fa més de 30 anys, a la fabricació i distribució de productes de fleca i de brioixeria a tota la província de Granada

El seu objectiu principal és oferir a tots els clients productes de gran qualitat a preus molt competitius, per a la qual cosa compta amb una gran diversitat de productes tant de primeres marques com de fabricació pròpia, com ara la seva gamma de pa Mundipan i la seva línia de productes de pastisseria artesans.

A més a més, INTERBREAD assessora els clients que volen reformar o inaugurar un nou establiment dedicat a la venda dels seus productes, gràcies a professionals especialistes del sector i a l’experiència acumulada en aquests trenta anys de trajectòria.

Després d’un creixement sostingut, INTERBREAD ha iniciat un procés d’expansió amb la inauguració d’unes noves instal·lacions que li permetran ampliar la xifra de negoci, millorar els processos de treball i reduir els costos de producció, a part de la creació de nous productes i serveis per als clients.

L’actual crisi sanitària ha obligat a una revisió necessària de les fases d’execució del projecte que, en qualsevol cas, suposa un salt qualitatiu molt important en l’evolució de l’empresa i la seva consolidació en el mercat, amb l’augment de la seva imatge corporativa i l’increment de la seva àrea geogràfica d’influència.

INTERBREAD, SL porta col·laborant des del 2016 en la millora de la seva gestió empresarial amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars des de l’any 1965.

La seva finalitat és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico