JAEN CLIMA fa inversions per a digitalitzar l’empresa i reforça la col·laboració amb la consultoria CEDEC

/COMUNICAE/

JAEN CLIMA, S.L. és una empresa que centra la seva activitat en la venda i distribució de productes relacionats amb el manteniment de l’oficina i la llar, oferint als seus clients una àmplia gamma d’articles per a bany i cuina, climatització, ferreteria, productes per a la piscina i el tractament de l’aigua entre molts altres, sent el major distribuïdor de materials de lampisteria de tota la província

Des del seu centre situat en el Polígon dels Olivars a Jaén, on JAEN CLIMA disposa d’unes instal·lacions de més de 8.000 m², l’empresa es caracteritza per oferir, des de fa gairebé 30 anys, productes de primeres marques, amb tracte professional i pròxim gràcies a un equip humà altament qualificat que ofereix solucions específiques per a cada necessitat dels seus clients.

Emmarcat en el seu pla estratègic de creixement, l’empresa ha llançat el seu nou portal web, un canal de comunicació on els seus clients poden trobar tots els productes que l’empresa comercialitza actualitzats de manera constant, realitzar les seves comandes en línia o consultar notícies d’interès. Tot això, juntament amb la implementació d’un nou sistema de gestió integral que interconnecta totes les àrees de l’empresa, representen una aposta ferma i decidida de l’empresa per la digitalització amb l’objectiu de millorar la seva eficiència.

JAEN CLIMA, S.L va iniciar a principis de l’any 2019 la seva col·laboració amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses, treballant estretament en el desenvolupament de projectes d’aplicació en l’estructura organitzativa i en la millora del control de la gestió econòmica i financera del negoci.

La finalitat de la consultoria CEDEC és posar a l’abast de l’empresa els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

En la seva contrastada metodologia de treball resideix el factor diferencial de CEDEC, que treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico