La consultoria CEDEC ofereix una guia gratuïta amb les claus que ajudaran els empresaris a prendre millors decisions

/COMUNICAE/

Els empresaris s’enfronten permanentment a una infinitat de problemes de diversa índole, ja siguin financers, de producció, vendes o recursos humans. En moltes empreses, un dels problemes més freqüents per a fer front a aquesta mena de situacions radica a disposar de la informació necessària sobre les diferents àrees de l’organització per a, amb ella, prendre la decisió més correcta a cada moment

L’activitat d’una empresa genera dades de manera contínua i la informació que es desprèn d’aquestes dades, després de la seva correcta anàlisi, aporta un gran coneixement a l’empresari. Posseir la informació, el més precisa possible, ofereix oportunitats de millora i brinda un gran avantatge competitiu al negoci.

Així, l’èxit futur de l’empresa dependrà, en gran manera, de la capacitat per a obtenir i analitzar les dades d’una forma correcta. A major qualitat d’informació, major capacitat per a prendre decisions encertades i, disposar de la informació correcta avui, ens donarà la possibilitat d’afermar el futur de l’empresa amb majors garanties d’èxit.

CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització, porta més de 55 anys treballant amb empreses familiars i pimes. Gràcies la seva llarga experiència, ha creat una guia gratuïta perquè els empresaris disposin de les principals claus que els permetran disposar d’una major capacitat per a poder prendre decisions empresarials encertades.

Com controlar les dades de la teva empresa per a prendre millors decisions’ és un e-Book breu i fàcil de llegir. Amb ell, CEDEC vol posar de manifest com, partint d’un control eficaç de les dades que es generen en l’empresa, l’empresari incrementa la qualitat de la informació que rep i, a conseqüència d’això, obté una major capacitat per a prendre millors decisions.

En el seu treball, la consultoria CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial gràcies a la seva contrastada metodologia de treball, implementada de manera efectiva en milers d’empreses.

Membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria, CEDEC compta amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultoria, està també present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC treballa per i per als empresaris, acompanyant-los perquè puguin complir els seus objectius professionals i personals, amb l’objectiu que tinguin l’empresa que desitgen tenir. Per això, en aquesta guia oferta de manera gratuïta, podran comprovar com, partint d’un control eficaç de les dades que es generen en la seva empresa, s’incrementa la qualitat de la informació que obtenen i, a conseqüència d’això, aconsegueixen una major confiança per a prendre millors decisions i continuar avançant cap a l’Excel·lència Empresarial.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico