La consultoria d’organització d’empreses CEDEC ofereix les 9 claus per a gaudir de ser empresari

/COMUNICAE/

Ser empresari és una de les professions més dures que existeixen, un camí d’alegries, però també de decepcions i, ja sigui amb un recorregut més llarg o curt en el temps, només ells són coneixedors de l’esforç econòmic requerit, però també de les moltes hores de dedicació i sacrifici personal que representa,

CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització, especialitzada en empreses familiars i pimes, porta més de 55 anys treballant amb empresaris. Gràcies la seva llarga trajectòria, han pogut observar com la vida professional d’un empresari no es pot dissociar de la seva vida personal. L’empresari ho és 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any. El que porta implícit un desgast important a tots els nivells.

Gaudir de ser empresari és saber trobar l’equilibri perfecte en la balança de la vida empresarial i de la vida personal. Així doncs, i amb l’objectiu d’oferir una sèrie de consells i pautes per a ajudar a trobar aquest equilibri, CEDEC ha publicat un contingut gratuït en format e-Book que detalla les 9 claus per a gaudir de ser empresari.

Entre aquestes claus, una de les primeres i més importants que es detallen, és la de ser conscient que ser empresari és una professió. Però en la seva vida, existeixen altres plans que no cal deixar de costat. El pla personal és indissociable del professional, però igual d’important. Sens dubte, la bona marxa d’un, afectarà l’altre. I viceversa. Saber trobar l’equilibri entre el professional i el personal és bàsic en el camí de la felicitat i necessari per a afrontar qualsevol repte.

Ser empresari, també significa saber valorar la pròpia llibertat i gaudir de la independència que ofereix la posició, ja sigui per a prendre decisions, realitzar plans o dedicar temps a un mateix i a les seves relacions personals.

Per a això, el treball per objectius i la delegació de tasques són aspectes fonamentals. La gestió del canvi, és un altre dels punts a tenir en consideració. Això permetrà disposar d’un enfocament sistemàtic per a transformar els objectius i processos en l’empresa per a fer-los més eficients i afrontar amb majors garanties d’èxit el present i el futur del negoci.

CEDEC treballa per i per a l’empresari, acompanyant-li perquè puguin complir els seus objectius professionals i personals, a fi que tinguin l’empresa que desitgen tenir.

Per això, si bé el contingut que CEDEC ofereix, de forma totalment gratuïta, no aporta solucions màgiques, les seves pautes ajudaran els empresaris a realitzar una reflexió personal sobre la base de la seva pròpia experiència, i amb elles, començar a traçar el camí que els ajudi a gaudir de ser empresaris i empresàries d’èxit.

En el seu treball, CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Gràcies a la seva contrastada metodologia, implementa de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, més de 13.000 a Espanya, ocupant una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 dels quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la Consultoria d’Organització Estratègica per a empreses familiars i pimes CEDEC, és present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico