Les claus de la campanya de comunicació de Bassols Energia

Bassols Energia, la companyia catalana amb més de cent vint anys d’experiència subministrant energia 100% verda als domicilis, ha iniciat fa poc una nova campanya de comunicació amb l’objectiu de fer-se present a tot Catalunya seguint el seu propòsit de marca sintetitzat en “L’energia compromesa”.

Amb un compromís ferm amb la sostenibilitat i la transició cap a una energia més neta, Bassols Energia busca consolidar la seva presència en el mercat català i arribar a tots els racons. La companyia olotina vol destacar com a referent amb l’oferta d’alternatives sostenibles d’energia i establir-se com a líder de la transició energètica.

Objectius de la campanya

Bassols Energia aspira a arribar a cada racó de Catalunya amb un missatge potent en que destaca el seu propòsit distintiu, “L’energia compromesa”. Amb l’objectiu de connectar amb la població de tot el territori, la companyia pretén esdevenir el referent principal com a empresa compromesa amb la societat i la sostenibilitat.

Perfil de la clientela

Mitjançant una anàlisi detallada, Bassols Energia treballa per identificar el perfil de client més afí a la seva marca. Aquest públic, amb una clara consciència social, busca reduir les despeses econòmiques sense sacrificar els seus valors ni el seu estil de vida. Prioritza la qualitat, el compromís i altres valors ètics, i mostra fidelitat a marques que comparteixen aquests principis. Per això, l’empresa ha plantejat una estratègia de comunicació integral que garanteixi l’abast a tots els segments poblacionals.

Estratègia de mitjans

Amb l’objectiu -prèviament comentat- d’arribar a tots els segments poblacionals, Bassols Energia ha elaborat un pla de comunicació que preveu una alta presència tant als mitjans digitals com als mitjans tradicionals. Si bé la companyia reconeix la importància d’incrementar la seva presència tant en mitjans de comunicació com en resultats de cercadors i xarxes socials, és també conscient de la gran rellevància que encara tenen els mitjans tradicionals com ara la ràdio o la televisió, sobretot a l’hora d’arribar a unes determinades audiències.

Implementació de la campanya

Ara bé, com ja s’ha comentat, l’objectiu és aconseguir una campanya de comunicació integral i transversal que sigui capaç d’arribar a totes les possibles audiències. Per això no s’han deixat de tenir en compte els mitjans tradicionals, imprescindibles per a determinats segments de població. La televisió segueix sent a dia d’avui un dels mitjans que més notorietat publicitària aporta. De fet, els formats que més notorietat i record generen són els audiovisuals, aplicables tant a la televisió tradicional com a la televisió a la carta i a les plataformes digitals.

Forta presència als mitjans tradicionals

Per això, des del passat setembre, Bassols Energia ha fet aparició a diversos mitjans tradicionals de primera rellevància a Catalunya, com ara TV3,, El Punt Avui o RAC1, assegurant així una forta presència publicitària als principals espais mediàtics del territori català. També s’ha fet incís als mitjans d’abast regional, amb publicitat a diaris com ara El Diari de Girona, el Diari de Tarragona o El Segre, entre d’altres.

Compromís amb el futur

Ara bé, més enllà de les xifres i les dades, la nova campanya de Bassols Energia se centra a oferir alternatives sostenibles d’energia a tota la població catalana per tal de fer front a la crisi climàtica i a l’encariment dels preus. Aquesta iniciativa no només representa una oportunitat per a ampliar la base de clients, sinó també per a contribuir significativament a reduir les emissions de carboni i donar pas a un sistema energètic més sostenible.

Amb la implementació d’una campanya de comunicació integral, Bassols Energia busca consolidar la seva presència arribant a nous clients i reforçant la seva posició com a referent local en matèria de sostenibilitat. La campanya de comunicació sorgeix com una oportunitat per a connectar amb la comunitat catalana, establint relacions duradores basades en la confiança i el compromís amb un futur sostenible. Mitjançant les alternatives sostenibles d’energia, Bassols Energia no només lluita per l’èxit comercial, sinó també per ser part activa de la solució als reptes ambientals que ens afecten a tots.