Les solucions d’autoconsum de Bassols Energia per a les empreses

Si tens una empresa i vols generar energia verda que t’ajudi a estalviar en la factura elèctrica, pots confiar en Bassols Energia, la companyia elèctrica que fa més de cent vint anys que compleix amb la gent i amb les empreses.

 

Per mitjà del seu servei integral, a Bassols Energia t’ajudaran, des de la primera trucada, en la instal·lació, la gestió i el manteniment dels panells fotovoltaics al teulat de la teva empresa:

 

 • Analitzaran el potencial del teulat i definiran la solució més bona per a tu.
 • Elaboraran un estudi personalitzat i a mida que inclou les previsions de l’estalvi financer i de reducció d’emissions de CO2, per millorar la petjada ecològica de la teva empresa.
 • Dissenyaran una oferta personalitzada per garantir l’estabilitat econòmica de l’empresa a llarg termini.
 • S’encarregaran de tots els tràmits administratius i legals que corresponguin.
 • Instal·laran els panells del sistema fotovoltaic al teulat de l’empresa.
 • I monitoritzaran la instal·lació per garantir que funciona correctament durant tots els anys de vigència del contracte.

Quines solucions d’autoconsum ofereix Bassols Energia per a la teva empresa?

Bassols Energia ofereix dues solucions energètiques que ajudaran la teva empresa a generar energia verda i a estalviar:

Solar Estalvi

Per mitjà d’aquesta solució, l’empresa estalviarà en energia des del primer moment, sense fer cap inversió inicial i, a més, reduint costos en la factura. Des de Bassols Energia fixaran un preu mensual per kWh de l’energia autoconsumida que et permetrà estalviar entre un 10 i un 20% en els costos energètics de l’empresa. A més a més, no hauràs de pagar cap cost d’operació ni de manteniment, ja que s’encarregaran de controlar la instal·lació durant els vint-i-cinc anys que duri el contracte. Gaudeix d’un estalvi prolongat en el temps sense preocupar-te de res.

I si en algun moment vols comprar la instal·lació per a aprofitar-te del 100% de l’energia produïda, pots fer-ho sense cap impediment.

Solar Futur

Amb aquesta solució, estalviaràs el 100% de l’energia autoconsumida a partir dels deu anys de l’inici del contracte. Com en la solució Solar Estalvi, la inversió inicial és de 0 €, i l’estalvi que generin els panells fotovoltaics t’ajudarà a pagar la instal·lació solar, que serà teva a partir de l’onzè any, moment a partir del qual estalviaràs el 100% de l’energia autoconsumida. El manteniment de la instal·lació també és a càrrec de Bassols Energia. Tria aquesta solució si vols un futur lliure de despeses energètiques, amb la tranquil·litat de tenir una empresa centenària al darrere i amb la consciència de col·laborar per sempre amb la sostenibilitat del planeta.

Què guanyes amb les solucions d’autoconsum per a empreses de Bassols Energia?

Sens dubte, si tens una empresa i optes per una de les solucions energètiques d’autoconsum de Bassols Energia, t’aprofitaràs d’uns avantatges que no pots deixar escapar:

 • No hauràs de fer cap inversió inicial a l’hora d’instal·lar els panells fotovoltaics.
 • No tindràs cap cost d’operació ni de manteniment, ja que tots aquests costos estaran inclosos en el preu per kWh que pactarem.
 • Generaràs una energia 100% verda i amb zero emissions de CO2: podràs presumir de tenir una empresa sostenible i ecològica.
 • Reduiràs els costos energètics de l’empresa, estalviant mes a mes en la factura elèctrica.
 • Guanyaràs en tranquil·litat financera, atès que tindràs un preu de la llum més estable i sense haver de patir els grans canvis de preu que hi ha en l’electricitat connectada a la xarxa.
 • Tindràs la solució més adequada al teu teulat i a la teva empresa, que t’ajudarà a estalviar en energia a mitjà i llarg termini.

Bassols Energia aposta per la transició energètica i, per això, vol ajudar-te que tinguis una empresa més verda. Per aquest motiu, si penses en un futur més sostenible, més econòmic i més tranquil, no t’ho pensis dues vegades i contacta amb Bassols Energia, una empresa que fa més de cent vint anys que ajuda les empreses.