Metalmecánicas HERJIMAR, S.L. reforça el seu posicionament i consolida la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

/COMUNICAE/

Metalmecánicas HERJIMAR, S.L. és una empresa familiar de serveis metalmecànics que centra la seva activitat empresarial en l’àmbit de la construcció, reparació, muntatge i manteniment per als sectors industrials i de transport naval, de carreteres i ferroviari. Amb una trajectòria acumulada de més de 150 anys, l’empresa està estratègicament situada a Cartagena (Múrcia), on disposa de més de 15.000m² de modernes instal·lacions equipades amb l’última tecnologia

HERJIMAR basa la seva estratègia en la potenciació de la seva R+D+i, la qualitat i el servei al client, la qual cosa li permet fer front a qualsevol sol·licitud en el camp dels serveis auxiliars de la indústria i la construcció, convertint-se en tot un referent en el seu sector tant a nivell nacional com internacional.

L’empresa és pionera a Espanya en la fabricació de tremuges ecològiques per a instal·lacions portuàries, un suport amb una presència cada vegada major en els ports de tot el món que compleix una important funció mediambiental, ja que redueix considerablement les emissions contaminants a l’atmosfera, retenint una gran part de les partícules volàtils dels abocaments quan s’efectua una descàrrega de mercaderia en un port marítim.

En aquest sentit, HERJIMAR ha estat l’empresa responsable de la fabricació de la tremuja ecològica més gran d’Espanya, tota una fita amb una espectacular peça de 20 metres d’altura i un pes de més de 200 Tn. Aquesta gran construcció serà traslladada, gràcies a la potència de 30 camions, fins a Lugo, on permetrà descarregar i carregar cereals en el seu port marítim.

Entre les seves àrees d’actuació, l’empresa és també tot un referent a nivell internacional en construcció naval i offshore, realitzant la construcció, manteniment i reparació de vaixells, tant en les seves pròpies instal·lacions com en les instal·lacions i drassanes dels seus clients i fins i tot en vaixells a flotació. Paral·lelament a aquests serveis, HERJIMAR realitza utillatge per a projectes de grans fabricants aeronàutics i construeix utillatges, components i bastidors per als principals fabricants del sector ferroviari.

Per a donar servei als seus clients, compta amb una plantilla estable de més de 100 professionals altament qualificats que s’adapten de manera flexible a les necessitats de producció i naturalesa dels treballs i projectes a cada moment, amb gran experiència per a planificar, gestionar i supervisar tots els treballs sol·licitats i donar una resposta integral i de la màxima qualitat.

Metalmecánicas HERJIMAR, S.L. col·labora des de l’any 2007 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses se centra en la millora del sistema de control de gestió que, entre altres actuacions, té l’objectiu d’augmentar la rendibilitat de l’empresa, crear unes sòlides bases per al seu creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico