Nova Eucària fiscalitzarà el ‘desnonament disfressat de reubicació’ de la colònia de porcs vietnamites

L’ONG animalista mostra el seu enuig i malestar sobre la decisió de l’ajuntament al voltant de la gestió de la colònia de porcs vietnamites del Parc de la Muntanyeta.

En aquest sentit, ens ha fet arribar el següent comunicat:

“La consellera de benestar animal de l’Ajuntament de #Tarragona, Carla Aguilar, és la primera electa que incompleix el compromís de l’Aliança Tarragonina de Protecció Animal que va signar el passat 6 de maig i no construirà la colònia controlada de porcs vietnamites.

Aquest incompliment del compromís s’ha traduït en la decisió d’apartar a NEC de la gestió del futur dels individus de la colònia de porcs vietnamites del Parc de la Muntanyeta, en tant que família i grup social.

Aguilar ha decidit que no es formalitzarà el projecte de la colònia controlada i legalitzada, emmarcat en el Programa Môt, aquell del que tots els mitjans de comunicació del país se n’havien fet ressò com a proposta de solució efectiva i ètica.

Així doncs, cap projecte social com el que oferíem, el que els veïns i veïnes volien, sinó que altre cop recaigui el problema de l’administració a sobre de les espatlles de la ciutadania.

Fa dies que prenen nadons i femelles sense advertir-nos res, que som l’ONG que ha vetllat durant tots aquests anys pel futur de tots els seus individus. Els separen, amb tots els vincles familiars establerts, els fan fora de casa seva, a una colònia sencera, sense advertir-ho tampoc a les associacions de veïns ni a l’associacionisme animalista de la ciutat.

D’allò que els ulls no veuen, el cor no se’n dol. Ja veiem per on continua la cosa, ja que aquesta decisió atén a la desinformació i parcialitat de l’equip tècnic, que continua al front de les polítiques públiques de la ciutat.

No ens desentendrem dels porcs, per això fiscalitzarem el procés polític i tècnic que ha motivat aquest despropòsit de desnonament disfressat de reubicació que s’està donant de forma gradual i amb destinació desconeguda”.
Ir a la fuente

Powered by WPeMatico