PENTALUZ consolida el seu creixement mentre manté la seva col·laboració amb la consultoria CEDEC

/COMUNICAE/

PENTALUZ, S.L. és una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en el disseny, desenvolupament i fabricació de lluminàries. Situada a Pinto (Madrid), aquest fabricant espanyol aporta solucions específiques a cada necessitat dels seus clients, amb peces de disseny que compleixen els més alts estàndards de qualitat

L’empresa es caracteritza per una atenció personalitzada cap als seus clients, amb un assessorament expert des de l’inici del projecte, el desenvolupament de la idea, disseny de plans i càlculs lumínics i de consum, fins a la creació dels prototips, homologacions necessàries i la seva fabricació i muntatge segons requeriments, tot això amb un servei postvenda per a resoldre qualsevol incidència o consulta tècnica posterior.

Gràcies a l’experiència acumulada, PENTALUZ pot abordar qualsevol tipus de projecte luminotècnic, treballant en tot el territori nacional en diferents àmbits d’actuació i sectors com el de la restauració, el Retail, oficines i centres comercials o de llar entre altres.

PENTALUZ, S.L. col·labora des de principis del 2018 amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses aborda totes les àrees del negoci, especialment el control de gestió per a la millora de la rendibilitat que li permeti crear unes sòlides bases per al seu creixement futur.

CEDEC te com a finalitat posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico