Qualla Kids, el sistema de recollida segura infantil, s’implanta a les escoles amb èxit

/COMUNICAE/

Compatible amb iOS i Android, s’ha implantat a 78 centres de Catalunya, País Valencià i Illes Balears i ja són més de 15.000 els usuaris que utilitzen aquesta eina. Fins ara, s’han registrat més de 420.000 recollides i la firma creixerà a tot Espanya

Qualla Kids és el sistema que resol amb un sol clic la recollida segura als centres educatius. Cada infant té una mitjana anual de 7 persones del seu entorn que el recullen a la sortida de l’escola. Facilita la feina als docents i l’escola disposa d‟un registre útil, àgil i actualitzat.

Qualla Kids (www.quallakids.com), el sistema de recollida segura d’escolars a la sortida dels centres educatius o d’activitats infantils, s’ha implantat a diferents centres educatius, activitats extraescolars i hotels de Catalunya, Comunitat Valenciana i les Illes Balears des de començaments de curs amb resultats satisfactoris per part dels seus usuaris.

Es tracta d’un sistema innovador dissenyat i desenvolupat a Sabadell (Barcelona) i que resol un dels problemes endèmics a les escoles, aconseguint que la recollida dels nens sigui segura, àgil, organitzada i fàcil, tot amb un sol clic. L’objectiu de la start-up és consolidar la implantació del sistema a noves escoles, centres esportius, hotels i complexos turístics de tot Espanya.

Entre el 22 i 24 de novembre, l’empresa sabadellenca tindrà un estand (el nº. 14A29) a la fira SIMO Educació que se celebra a IFEMA, Madrid. Precisament, Qualla és un dels productes seleccionats a la plataforma Innova de l’esmentada fira, un referent al sector educatiu. Amb aquesta plataforma, SIMO reconeix «la innovació a l’àmbit de la tecnologia per a l’educació i la tasca que en aquest sentit estan duent a terme empreses del sector», com Qualla Kids. A més, difonen les aportacions més significatives en aquest camp i «ofereix visibilitat i informació de valor afegit per a expositors i visitants», subratllen des de l’organització.   

Aquesta start-up va néixer a Sabadell (Barcelona) el 2017, però va començar la seva comercialització el desembre del 2021. L’empresa ha fet un creixement exponencial i, actualment, Qualla Kids ja està implantada amb èxit a 78 centres, entre escoles, extraescolars, hotels, clubs esportius i casals d’estiu a les Balears, Catalunya i el País Valencià, i ja són més de 15.000 els usuaris que utilitzen aquesta eina, i s’han registrat fins ara més de 420.000 recollides.

El cas de Balears
A Balears es pot constatar diversos casos d’èxit com els 60 centres de primària de Mallorca i Menorca gestionats per Robotix Balears -empresa especialitzada en extraescolars de robòtica educativa-, els col·legis de Sant Agustí i Joan de la Cierva de Palma de Mallorca o la cadena hotelera Viva Hotels -s’ha començat amb l’hotel familiar Viva Blue a Platja de Muro- són alguns dels espais on s’utilitza Qualla Kids. Carles Porta, CEO i cofundador de Qualla, espera «augmentar aquestes xifres per la bona acollida que el sistema està tenint al mercat, ja que garantim la seguretat de la recollida infantil amb eficàcia i en un sol clic, tant a escoles com a activitats extraescolars o en hotels i resorts amb activitats infantils».

Porta detalla que «amb Qualla sabem que cada nen té una mitjana de 7 persones del seu entorn que el recullen a la porta de l’escola al llarg del curs. Mares i pares, avis, oncles, cangurs, amics… A més, els canvis d’última hora i els problemes de comunicació feien que en molts casos, els docents que controlen la recollida haguessin de recordar aquests canvis per poder ser àgils en el procés». Destaca que el sistema «permet que les famílies puguin fer canvis a darrera hora, que els docents ho sàpiguen a l’instant i que tot quedi documentat mitjançant registres, generant tranquil·litat immediata».

 Al mòbil o tauleta
Qualla Kids permet que els docents tinguin tota la informació sobre cada alumne a l’instant, al mòbil o tauleta, en connexió constant i actualitzada amb les famílies. Les escoles, hotels, centres esportius i la gestió de les extraescolars compten, a més, amb un registre útil i fiable, de qui s’ha emportat cada nen/a cada dia i a quina hora.

El director de Robotix Balears, Jaume Català, destaca la qualitat de Qualla Kids en dos àmbits. «D’una banda, com a empresa extraescolars, ens ajuda molt a l’organització interna i de control. Comptem amb 25 monitors que atenen 1.200 alumnes, principalment de primària, a la setmana i amb Qualla tenim la traçabilitat constant, si hi ha baixes o altes», detalla. «I, d’altra banda –continua Català– ens dona seguretat legal i la garantia total cap a les famílies. Ho apliquem des del gener passat i el balanç és molt positiu. Els pares estan molt contents i tranquils de la bona atenció que reben», assegura.

Qualla Kids garanteix la comunicació fiable, segura i a l’instant entre escola i famílies, cosa que permet gestionar, a més de les recollides, altres procediments com són: l’assistència al menjador escolar amb les dietes especials dels nens i el control d’al·lèrgies, o la signatura de les autoritzacions des del mateix mòbil per part dels pares, sense haver d’imprimir i amb el registre automàtic per l’escola. Així s’evita arxivar o escanejar documents. Tot això comporta, a banda de la seguretat, un estalvi de temps molt important per als centres i per a les famílies.

 Agilitat, facilitat i seguretat

✔ Agilitat: Aquesta eina digital té l’agilitat necessària per no entorpir el procés de recollida de les escoles. A més, els progenitors poden fer canvis a última hora, fins i tot un cop començat el procés de recollida i el personal de l’escola el rep a l’instant. L’aplicació funciona amb la filosofia d’un sol clic.

✔ Facilitat: L’app és molt intuïtiva i fàcil de fer servir, tant la dels mestres, com la de les famílies.

✔ Seguretat: El sistema funciona amb un programa que registra totes les transaccions entre escola i família, i que permet tenir un registre digital de les recollides i les arribades.  Les famílies reben automàticament una notificació push, que els indica que el seu fill ha estat recollit, de quina escola, per qui i a quina hora; també podeu veure el registre de recollides al llarg del curs. Qualla Kids garanteix aquest registre i dona resposta a poder introduir aquest protocol dins de les ISO 9001 dels centres o millorar-ne el Compliance.

 El conjunt del sistema està format per 4 aplicacions diferents, adaptades a cada actor (pares i mares, professors/monitors, cuina, escola), funcionant com una sola unitat.

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico