TOP QUANTUM consolida el creixement reafirmant la seva col·laboració amb la consultoria d’empreses CEDEC

/COMUNICAE/

TOP QUANTUM, S.L. és una empresa l’activitat principal de la qual se centra en la fabricació i comercialització de tota mena de fulles industrials. Situada en Riba-Vermella del Túria (València), l’empresa s’ha especialitzat en el sector del reciclatge, sobretot per al sector del pneumàtic, sent tot un referent en la seva àrea d’influència

L’empresa ofereix també el servei de reparació i manteniment dels equips mecànics, així com l’esmolat de tota mena de fulles incloent, en cas necessari, el desplaçament de recollida i lliurament del producte en les instal·lacions del client una vegada finalitzat, tot això amb l’objectiu d’oferir un servei més ràpid, eficaç i còmode.

La finalitat de TOP QUÀNTUM és oferir als seus clients productes de la màxima qualitat del mercat, amb el millor servei i a un preu molt competitiu, cobrint tant el territori nacional com internacional, on comercialitza els seus productes en països com França, Bèlgica o Portugal. Per a això, compta amb un assessorament tècnic especialitzat gràcies a un equip humà altament qualificat i amb una dilatada experiència, tant en acers com en fulles industrials, molins i esquinçadors de reciclatge.

El TOP QUANTUM, S.L. col·labora en el desenvolupament de projectes de millora dels seus resultats econòmics amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització per a empreses. La finalitat de la consultoria és posar a l’abast de l’empresa els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió.

La seva contrastada metodologia de treball resideix el factor diferencial de CEDEC, que treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball i la consolidació de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico