URBIALBA col·labora amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica d’empreses, per a afermar el seu pla d’expansió

/COMUNICAE/

URBIALBA és una empresa constructora nacional fundada fa més de 20 anys a partir de la unió d’un equip de tècnics amb gran experiència en el sector de l’obra civil. Amb seu en el polígon industrial Romica d’Albacete, l’empresa és especialista en tota mena d’obres d’edificació, posant l’accent en tota mena d’instal·lacions industrials i d’obra pública

Amb una posició consolidada en el mercat gràcies a la seva àmplia experiència, la capacitació del seu equip humà i un parc de maquinària propi, l’empresa pot desenvolupar multitud de projectes, gestionant l’obra en totes les seves fases, amb una execució completa i solucions integrals i adaptades a les necessitats de cada projecte.

Des dels seus inicis, l’empresa ha tingut com a prioritat la consecució de l’excel·lència en tots els seus projectes, oferint sempre el millor servei al menor cost possible. Per a això, mantenir els màxims estàndards de qualitat ha estat una exigència. Les seves certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 són una mostra del compromís amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut en el treball que l’empresa assumeixen en totes les obres que duu a terme.

Recentment, l’UTE URBIALBA – EMIPESA, ha estat l’adjudicatària de dues obres licitades pel Consorci de l’Aeroport de Terol per a la construcció d’una nau logística de 5.000 m² i una altra de 1.500 m² que comportarà la Urbanització de la Zona Sud de l’Aeroport. El projecte també inclourà la demolició prèvia de les edificacions existents en desús de l’antic camp militar de tir i la urbanització de 4,5 ha. del polígon sud de l’aeroport, una inversió que, entre totes dues infraestructures, superarà els 3.000.000 €.

URBIALBA, S.L. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses se centra en la consolidació del seu pla d’expansió, treball de consolidació que aborda diferents àrees del negoci, tot això enfocat a crear unes sòlides bases per a afermar aquest creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDECi que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Fuente Comunicae

Powered by WPeMatico